Over Demelza

Ik ben Demelza Kaandorp, eigenaresse van Full Circle Coaching, en het is mijn missie om zo veel mogelijk baby’s een liefdevolle, rustige start in deze wereld te geven. Om zoveel mogelijk vrouwen te laten ervaren welke oerkracht er in ze verscholen zit en te laten voelen wat een geweldige levenservaring een bevalling kan zijn, want dat kan écht!Ook ik heb niet altijd zo positief naar een zwangerschap of bevalling gekeken. Ik was 7 maanden zwanger van onze dochter en de angst voor de bevalling leek alleen maar te groeien. Ik kreeg steeds meer last van lichamelijke klachten zoals bekkeninstabiliteit, verkrampte spieren en slecht slapen. De nare ervaring rondom de geboorte van onze zoon zat nog vers in het geheugen. Te vers eigenlijk, om ontspannen te genieten van deze zwangerschap. Bij gebrek aan de juiste begeleiding ben ik gaan lezen over bevallen na een eerdere keizersnee. Ik viel van het ene in het andere nare bevallingsverhaal en met de dag raakte ik meer gestresst en bang voor wat er zou komen.

En toch, als ik naar mijn intuïtie luisterde, klopte dit niet. Een bevalling is toch een natuurlijk proces? Vrouwen zijn toch gemaakt om een kind te dragen en baren, dit zijn we toch niet verleerd?

Gelukkig kwam ik in mijn zoektocht bij HypnoBirthing uit en mán, wat vielen er veel puzzelstukjes op z’n plek! Waarom de geboorte van onze zoon zo verliep. Dat het niet vreemd was dat ik bepaalde wensen en dromen had over de geboorte. Een wereld ging er voor mij open, mijn eigen wereld, die van mijn gevoel, mijn intuïtie, alles klopte. In september 2015 is onze dochter geboren, precies zoals de natuur dit bedoeld had. Wat voelde ik mij trots! Die enorme oerkracht die ik nu heb mogen ervaren, het gevoel dat ik de regie had, dat mijn dochter en ik dit samen gedaan hebben. Wat een start gaf dit aan ons nieuwe gezin. Genieten, geen zorgen. Oke, normale zorgen, want het blijft natuurlijk spannend om weer zo’n kleine in je armen te hebben.

Die dag is er niet alleen een heel mooi meisje geboren, maar ook een HypnoBirting docente. Een mamacoach in ontwikkeling. Elke stap daarna heeft mij dichterbij gebracht naar mijn passie, mijn missie in deze wereld. Ik geloof oprecht dat de wereld er anders uit zou zien als alle kindjes in rust en vertrouwen geboren zouden worden. Als er ook een sterke moeder geboren wordt, vol liefde, trots en vertrouwen in al het moois wat nog gaat komen.

Heel trots ben ik dan ook dat ik de opleiding tot HypnoBirthing docente van Marie Mongan heb gevolgd. Minstens net zo trots, dat ik de nieuwe coachopleiding van Dolly afgerond heb en nu nog betere begeleiding kan bieden voor, tijdens en na de zwangerschap.

Ik blijf leren van de beste om deze lessen weer door te mogen geven aan jou!